De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Wij zijn Facta Constructietechniek, wie ben jij?

Onze vacatures


Teamleider uitvoering

Bekijk vacature

Electrode Lasser, MIG/MAG lasser

Bekijk vacature

Montagemedewerker/ bankwerker

Bekijk vacature

Goede, solide staalconstructies maken. Daar maken we ons elke dag sterk voor. We werken in vaste teams en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Dat werkt niet alleen fijn, het zorgt er ook voor dat we met z’n allen topprestaties neerzetten. Letterlijk een knap staaltje werk. De liefde voor het vak? Die delen we. En we houden wel van een uitdaging. Samen zorgen we altijd voor de beste oplossing. Dat kenmerkt ons vakwerk.

Spreekt dit je aan? En wil je werken bij een bedrijf dat je alle mogelijkheden biedt om door te groeien? Kom werken bij Facta Constructietechniek.

  • Veilig en verantwoord
  • Afspraak = afspraak
  • Klantgericht zijn
  • Samenwerken
  • Flexibel handelen

Open, eerlijk en familiair

Kom je bij ons werken (of stage lopen), dan kom je terecht in een positieve, gemoedelijke sfeer. Want we kennen elkaar echt. En al jaren, want mensen blijven vaak lang bij ons werken. Absoluut, we werken hard. Samen zetten we de schouders eronder en zorgen we ervoor dat we kwaliteit afleveren. Maar er is ook ruimte voor gezelligheid. Waar we overdag samen op de vloer staan, drinken we ’s avonds of in het weekend net zo makkelijk een drankje met elkaar. O ja, zo open en eerlijk als we communiceren met klanten, zo open en eerlijk zijn we ook naar elkaar. Daardoor behouden we die fijne, familiaire sfeer. Prettig toch?

Kwaliteit voor klanten, kwaliteit voor jou

We hebben een goede mix van seniore en juniore medewerkers. Gedegen kennis én nieuwe inzichten dus. Zo blijft iedereen zich binnen ons bedrijf ontwikkelen, leren en stappen maken. Want ook dat zien we graag. We stimuleren ontwikkeling en bieden je alle kansen om door te groeien in de richting die jij wilt. Zo houd je het werk voor jezelf uitdagend en het werk voor klanten van topkwaliteit. Kom je bij ons werken, dan verwachten we dus dat je jouw kennis wilt blijven bijspijkeren. Word je alleen maar nóg beter van.

De beste werkomstandigheden. Dat vinden we belangrijk

Werken bij Facta Constructietechniek betekent werken met goede spullen. Want bij vakwerk hoort ook kwalitatief gereedschap, een eigen, mooie bus, nette werkkleding en eigen gereedschap. Dat vinden we vanzelfsprekend. Net zo vanzelfsprekend als dat we aandacht besteden aan de werkplek. Sjouwen met zware spullen hoeft dan ook allang niet meer. Want waar nodig zetten we kranen en hoogwerkers in. Zo voorkomen we overbelasting. Met bronafzuiging zorgen we ervoor dat deeltjes meteen worden afgezogen. Beter voor de lucht en je gezondheid. En werken in deeltijd? Ook dat kan bij ons. Daarmee creëren we een goede balans tussen werk en privé.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op!
Bel of mail.

T: 0251 214 358
@: info@factaconstructietechniek.nl

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons tijdens kantoortijden (07:00-16:00) bellen op +31 (0)251 214 358