De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Food

Goed voedsel, veilige verpakkingen

In de voedselindustrie is goede hygiëne hét uitgangspunt. Er gelden dan ook strenge regels rondom de veiligheid en kwaliteit van voedsel. Belangrijk is echter ook dat de productie van voedsel continu doorgaat. En dat ook de productie van hallfabricaten of verpakkingsmiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie op gang blijft. Stilstand van processen zou enorme gevolgen hebben. Dus spelen we bij Facta Constructietechniek in op die uitdagingen. Wij zorgen dat u continu kunt produceren in een veilige en hygiënische omgeving. Waar in de voedselketen u ook actief bent. Daar kunt u vanuit gaan.

Omdat het begint bij goed onderhoud

Met keuringen en inspectie houden we uw constructies in topconditie. Want daar begint het. We voorkomen problemen op voorhand en zorgen dat die constructies zo lang mogelijk meegaan. Komt er iets niet door de keuring of moet er iets worden vervangen omdat uw processen zijn veranderd, dan voorzien we in een praktische oplossing. Een oplossing die precies bij uw processen past. Dat vinden we belangrijk. Vervolgens zorgen we ook zelf voor de uitvoering, zonder dat we uw processen stilleggen. Ook dat is onderdeel van onze dienstverlening.

Onze vakmensen garanderen u zekerheid

De zekerheid van continuïteit, gedetailleerde planningen, slim en efficiënt onderhoud en goed gekwalificeerde vakmensen. Het zijn dé uitdagingen waar wij op inspelen. Met een creatief ontwerp, een slim ingericht productieproces, een goede planning en bovenal gekwalificeerd personeel. Onze medewerkers hebben specifieke scholing, kennis en expertise om op de meeste complexe locaties te monteren in de meest uitzonderlijke situaties. Zo verzekeren we u van vakwerk.

Benieuwd naar wat wij uw bedrijf kunnen bieden?
Neem contact op!

Gecertificeerd vakmanschap

Vakmanschap, kwaliteit en veiligheid zijn voor ons leidend. We beschikken dan ook over alle benodigde certificeringen en erkenningen.

Onze certificaten

Waar mogen wij u mee van dienst zijn?

Stel uw vraag of bel 0251 214 358

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons tijdens kantoortijden (07:00-16:00) bellen op +31 (0)251 214 358