De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Wij zijn Facta Constructietechniek

Facta Constructietechniek ontwikkelt, bouwt, monteert en onderhoudt staalconstructies. Met zo’n 60 man werken we elke dag hard aan de unieke constructiewerken van onze opdrachtgevers in Noord-Holland. Specialistisch en secuur werk dat we bijzonder serieus nemen. En dat we met de uiterste precisie uitvoeren.

Onze gemene deler maakt ons sterk en slagvaardig

Wat we doen, doen we goed. En samen nog beter. Daarom hebben we de krachten gebundeld met Facta en Optimum. Met die extra slagkracht kunnen we de groei van Facta Constructietechniek versnellen. Samen kunnen we onze opdrachtgevers een totaalconcept leveren en de contiuniteit van hun, vaak kritische, processen verzekeren. Allemaal vanuit onze eigen specialisme. Het maakt ons bijzonder krachtig en bovendien uniek.

Omdat uw processen nooit mogen stilstaan

We delen niet alleen onze kennis en expertise, ook in de manier waarop we werken zijn we gelijk. We hebben hetzelfde DNA; open, eerlijk en betrouwbaar. En ook onze kernwaarden komen overeen.

We willen echt het verschil maken voor onze opdrachtgevers. We weten immers hoe kritisch hun processen zijn. Dus spelen we daarop in. Hoe complex de locatie of hoe uitzonderlijk de situatie ook is, we zorgen ervoor dat die processen continu doordraaien. Die zekerheid garanderen we. Hoe dan ook.

  • Veilig en verantwoord
  • Afspraak = afspraak
  • Klantgericht zijn
  • Samenwerken
  • Flexibel handelen

Sterk in het bieden van zekerheid

Onze pay-off ‘sterk in zekerheid’ is niet zomaar gekozen. Zoals gezegd bieden we de zekerheid dat processen bij onze opdrachtgevers doorgaan. Sterker nog: vaak zijn we onderdeel van hun bedrijfsproces. Waar onze opdrachtgevers eigen technisch personeel te kort komen, springen wij in en dichten we de kloof. Vraagt een bedrijfsproces om gefaseerd onderhoud, dan passen wij ons aan. Het maakt dat onze opdrachtgevers volledig op ons vertrouwen. Vandaag en morgen. Die zekerheid geven we ook aan onze mensen; de zekerheid van mooie, uitdagende opdrachten, van nette kleding, van een goede bus en kwalitatief materieel. Want onze mensen zijn ons grootste goed. Dus zijn we bijzonder zuinig op hun welzijn.

De liefde voor het vak? Die hebben we allemaal. Van nature of omdat het ons met de paplepel is ingegoten. Want we zien hier nog opvallend vaak dat het werk doorgaat van vader op zoon. Een andere gemeenschappelijke deler? We houden allemaal van een uitdaging, nadenken over een vraag. Het houdt ons scherp en creatief. En levert u de beste oplossing en een maximaal resultaat op.

We nemen initiatief en denken mee

Natuurlijk, ook wij bewegen mee met de veranderende wereld. Dus zijn we aangesloten bij platforms als Techport, Sterk Techniekonderwijs en Vereniging VeiligheidsPlatform IJmond waarbij we meedenken over de toekomst van de maakindustrie. Bovendien zijn we aangesloten bij brancheorganisaties als de Koninklijke Metaalunie. Natuurlijk volgen we de ontwikkelingen in de branche op de voet, bijvoorbeeld als het gaat om circulair staal. Het is dé toekomst van onze sector.

Waar mogen wij u mee van dienst zijn?

Stel uw vraag of bel 0251 214 358

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons tijdens kantoortijden (07:00-16:00) bellen op +31 (0)251 214 358