De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Waterschappen

Schoon drinkwater, droge voeten

Waterstanden regelen, dijken beheren. Het werk van waterschappen is van levensbelang om overstromingen te voorkomen en Nederland droog te houden. Maar dat niet alleen. Ook het zwemwater moet van topkwaliteit blijven, net als het drinkwater dat we elke dag uit de kraan halen. Daarvoor is continue zuivering van afvalwater nodig. Zoals de waterschappen kwaliteit vooropstellen, zo doen wij dat bij Facta Constructietechniek ook. Wij doen er alles aan om het belangrijke werk van de waterschappen te laten doordraaien door constructies in topconditie te houden. Nu en morgen.

Omdat het begint bij goed onderhoud

Met keuringen en inspectie houden we uw constructies in topconditie. Want daar begint het. We voorkomen problemen op voorhand en zorgen dat die constructies zo lang mogelijk meegaan. Komt er iets niet door de keuring of moet er iets worden vervangen omdat uw processen zijn veranderd, dan voorzien we in een praktische oplossing. Een oplossing die precies bij uw processen past. Dat vinden we belangrijk. Vervolgens zorgen we ook zelf voor de uitvoering, zonder dat we uw processen stilleggen. Ook dat is onderdeel van onze dienstverlening.

Onze vakmensen garanderen u zekerheid

De zekerheid van continuïteit, gedetailleerde planningen, slim en efficiënt onderhoud en goed gekwalificeerde vakmensen. Het zijn dé uitdagingen waar wij op inspelen. Met een creatief ontwerp, een slim ingericht productieproces, een goede planning en bovenal gekwalificeerd personeel. Onze medewerkers hebben specifieke scholing, kennis en expertise om op de meeste complexe locaties te monteren in de meest uitzonderlijke situaties. Zo verzekeren we u van vakwerk.

Benieuwd naar wat wij uw bedrijf kunnen bieden?
Neem contact op!

Gecertificeerd vakmanschap

Vakmanschap, kwaliteit en veiligheid zijn voor ons leidend. We beschikken dan ook over alle benodigde certificeringen en erkenningen.

Onze certificaten

Waar mogen wij u mee van dienst zijn?

Stel uw vraag of bel 0251 214 358

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons tijdens kantoortijden (07:00-16:00) bellen op +31 (0)251 214 358