De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Wij werken sinds de fusie met Post vorig jaar toe naar één nieuwe organisatie in Velsen-Noord om onze groei te versnellen en in te kunnen spelen op de toenemende klantvraag. Samen hebben we een duidelijke ambitie voor de toekomst uitgesproken: het beste constructiebedrijf van Noord-Holland zijn. Voor klanten, medewerkers en toekomstige medewerkers. Hier levert iedereen binnen ons bedrijf elke dag een bijdrage aan.

Om de gezamenlijke koers kracht bij te zetten gaan VSA Technische Service, Post Staalbouw en Post Staalmontage samen verder onder één nieuwe naam: Facta Constructietechniek. Een naam met een knipoog naar de nieuwe familie waar we bij horen: zusterbedrijf Facta. We blijven zelfstandig en actief in inspectie, bouw, service en onderhoud van constructiewerken in de industrie.

Onze nieuwe uitstraling is fris, stoer en krachtig. En onze belofte – sterk in zekerheid – weerspiegelt goed onze ambitie. Daar staan we voor. We gaan de komende tijd onze nieuwe huisstijl stapsgewijs implementeren. Onze nieuwe website is online, passend bij deze tijd en met onze medewerkers in de schijnwerpers. Blijf onze ontwikkelingen volgen via LinkedIn.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons tijdens kantoortijden (07:00-16:00) bellen op +31 (0)251 214 358