De pagina wordt geladen...
Skip to main content

Alles om uw bedrijfsprocessen op gang te houden

Expert in constructietechniek

Van keuring, inspectie en advies tot ontwerp, productie en montage. Het liefst verzorgen we het complete proces. Want zo kunnen we de meeste waarde toevoegen, het proces soepel laten verlopen en de kwaliteit maximaal waarborgen.

Keuring en inspectie

We onderwerpen stalen constructies en objecten aan een kritisch onderzoek.

Een keuring of inspectie is specialistisch werk en vraagt om uiterste precisie. En dat is exact waar we sterk in zijn. Of we nu een stalen trap of bordes keuren of kranen, katbalken of andere dragende constructies inspecteren, we maken een inventarisatie van de inspectie-items. Daarna voeren we de daadwerkelijke inspectie uit en komen met een realistisch rapport. Met haalbare en maakbare oplossingen die passen bij uw processen.

Constateren we een dringend probleem, dan schakelen we meteen en verhelpen we het direct. Zo waarborgen we uw processen en daarmee de bedrijfscontinuïteit.

Facta Constructietechniek is ISO 3834, NEN-EN 1090 en VCA** gecertificeerd. Maar ook de nieuwste normen kennen we als onze broekzak. En we scholen continu bij. Bovendien maken we zoveel mogelijk gebruik van moderne technieken. Is een inspectie nodig op plekken waar we fysiek niet bij kunnen, dan zetten we een drone in zodat we alsnog inzicht verkrijgen. Uniek is onze expertise op het gebied van kraanbanen en katbalken. Want daarvoor voeren we zowel de inspectie als de reparatie uit. Daarmee nemen we u een belangrijke zorg uit handen.

Ontwerp

We spelen in op de processen van de klant.

Alles dat we bouwen, meten we in en verwerken we in de tekeningen. Maar het liefst zijn we al eerder betrokken en gaan we vanaf de start met u om tafel. Nog voordat er een streep op papier staat. Om uw wensen te horen, uw behoeften te inventariseren. En vervolgens een advies uit te brengen. Daarna stellen we het team samen en haken we de engineer aan die het beste bij uw vraag past. Het ontwerp is de basis voor onze constructieve berekening én voor een scherpe, realistische offerte.

We zijn goed in complexe constructies en objecten en weten ons uitstekend te bewegen in uitdagende of risicovolle omgevingen. Waar anderen afhaken, wordt het voor ons interessant. Hoe gaan we het waarmaken? Hoe kunnen we het slim monteren? Zonder stagnatie van het productieproces? Die complexe vragen geven ons energie.

Krijgen we een ontwerp aangeleverd, dan kijken we graag mee. We fungeren dan als een soort onderaannemer van het engineeringsbureau. Kan het goed worden onderhouden? Is het eenvoudig te vervangen? Vragen waarvan we weten dat die voor u van belang zijn. En die wij onszelf dus altijd stellen. Want gaat er iets stuk, dan moet het onderdeel snel worden vervangen. Uw productieproces moet immers continu blijven draaien.

Productie

Tot op de millimeter nauwkeurig.

Trappen, bordessen, trapleuningen, deuren, kozijnen, kraanbanen, katbalken en ondersteunende constructies voor pompen en machines. We produceren het allemaal. Stuk voor stuk unieke producten die we op de meest uitdagende plekken monteren. Absoluut maatwerk waarbij we de veiligheid en continuïteit van uw processen waarborgen.

Ons productiewerk is vakwerk. We produceren altijd tot op de millimeter nauwkeurig. Snel en foutloos. Gewoon in één keer goed.

Ons laswerk wordt uitgevoerd en gekeurd volgens executieklasse 3, de hoogste standaard. Daarmee nemen we onze verantwoordelijkheid. Dat geeft u de zekerheid die u zoekt.

Werken we aan bijzonder grote constructies, dan haken we partners aan. Natuurlijk zijn we daarin bijzonder selectief. Want ook als we met derden werken willen we topkwaliteit leveren. U kunt er dus vanuit gaan dat we bij de aanschaf van materialen goed kijken naar de meest kwalitatieve én duurzame optie. Want ook groen en duurzaam staan voor ons voorop.

Montage

Omdat uw productieproces moet doorgaan.

Gaan we aan de slag met de montage, dan doen we dat nooit zomaar. Want we snappen dat het productieproces niet stil mag staan. Dus zorgen we voor een slimme planning, een goede voorbereiding en een optimale afstemming. Zo garanderen we minimale impact op uw productieproces. Bestaat een installatie uit meerdere onderdelen, dan monteren we gefaseerd. En wanneer nodig zetten we hulp- of tijdelijke constructies in. Alles dat we maken, onderhouden we het liefst ook zelf. Zo kunnen we de kwaliteit waarborgen.

Natuurlijk voldoen we aan alle benodigde certificaten. We zijn VCA** gecertificeerd en al onze medewerkers hebben het VCA VOL certificaat. Het zegt iets over de kwaliteit van onze vakmensen. Zij weten als geen ander hoe ze binnen complexe omgevingen moeten opereren, hoe ze voorkomen dat uw processen stagneren én hoe ze uw omgeving veilig houden. Zo leveren we keer op keer vakwerk.

Gecertificeerd vakmanschap

Vakmanschap, kwaliteit en veiligheid zijn voor ons leidend. We beschikken dan ook over alle benodigde certificeringen en erkenningen.

Onze certificaten

Waar mogen wij u mee van dienst zijn?

Stel uw vraag of bel 0251 214 358

Wilt u weten welke aanpak het beste past in uw situatie? Neem gerust contact met ons op of vul onderstaand formulier in.

Hoe kunnen we u helpen?

U kunt ons tijdens kantoortijden (07:00-16:00) bellen op +31 (0)251 214 358